• Inici
  • Notícies
  • Segona convocatòria d’Accés Transnacional (TNA) a les nostres cambres EUPHORE en el marc del projecte ATMO-ACCESS.

Notícies

Segona convocatòria d’Accés Transnacional (TNA) a les nostres cambres EUPHORE en el marc del projecte ATMO-ACCESS.

  • May 9, 2022
  • Química Atmosfèrica

La Fundació CEAM es complau a anunciar la segona convocatòria d'Accés Transnacional (TNA) a les nostres cambres EUPHORE en el marc del projecte ATMO-ACCESS. La convocatòria d'accés s'obri el 6 de maig de 2022 i romandrà oberta fins al 6 de juliol de 2022

La Fundació CEAM es complau a anunciar la segona convocatòria d’Accés Transnacional (TNA) a les nostres cambres EUPHORE en el marc del projecte ATMO-ACCESS. La convocatòria d’accés s’obri el 6 de maig de 2022 i romandrà oberta fins al 6 de juliol de 2022.

ATMO-ACCESS ofereix oportunitats per a accedir a les instal·lacions d’investigació atmosfèrica més avançades d’Europa, en suport dels objectius del Green Deal, oferint l’oportunitat de dur a terme una investigació multidisciplinària d’avantguarda, abordant així les qüestions científiques i els problemes socials d’una manera innovadora

Es tracta d’una excel·lent oportunitat per a accedir a una de les majors i més instrumentalitzades instal·lacions mediambientals a Europa. EUPHORE ofereix investigació capdavantera sobre processos químics, validació de models químics, avaluació de solucions per a la millora de la qualitat de l’aire, testatge o intercomparación d’instruments, etc.

L’accés és gratuït i inclou el suport logístic, tecnològic i científic i la formació específica que es necessita per a utilitzar els serveis que presta la instal·lació. A més, els usuaris poden beneficiar-se d’una bossa d’ajuda per a sufragar alguns de les seues despeses de viatge i allotjament.

Les modalitats d’accés de TNA poden ser:.

  • En persona (accés físic) , amb els usuaris visitant físicament la instal·lació / instal·lació i rebent el servei
  • De manera remota (accés remot) , amb recursos i serveis oferits sense que els usuaris visiten físicament la instal·lació / instal·lació.

Els científics són benvinguts a postular-se i, en particular, els científics joves, aquells que mai abans han utilitzat instal·lacions atmosfèriques i les empreses. ATMO-ACCESS promou la igualtat de gènere en la investigació científica.

S’anima als usuaris que estiguen interessats a aprofitar aquesta excel·lent oportunitat al fet que es comuniquen amb nosaltres (info@ceam.es) per a discutir la seua proposta i abordar aspectes pràctics. Més informació es troba disponible en https://www.atmo-access.eu/second-call-for-access/.

Notícies relacionades

Tornar a notícies