• Inici
  • Notícies
  • Samira Khodayar Pardo va rebre, en la gala del 150 aniversari de Levante-EMV

Notícies

Samira Khodayar Pardo va rebre, en la gala del 150 aniversari de Levante-EMV

  • October 19, 2022
  • Meteorologia i Climatologia

Samira Khodayar Pardo va rebre, en la gala del 150 aniversari de Levante-EMV, el premi de Medi Ambient de mans de la Ministra de Ciència i Innovació Diana Morant. Palacio de Congressos de València, el 24 d'octubre de 2022

Levante-EMV ha entregat durant la seua gala del 150 aniversari els seus prestigiosos Premis Levante-EMV amb els quals ha pretés honrar a diferents persones físiques i entitats per la seua gran labor en pro del desenvolupament social, econòmic i cultural de la Comunitat Valenciana.

Samira Khodayar Pardo, la nostra companya CIDEGENT, coordinadora de l’Àrea de Meteorologia i Climatologia, va rebre ahir el premi Medi Ambient de Levante-EMV, dels mans de la Ministra de Ciència i Innovació Diana Morant.

La investigadora i divulgadora científica va rebre el premi de Medi Ambient, patrocinat per Grup Gimeno, amb el qual és va reconéixer la seua labor en el Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM) . Samira Khodayar Pardo exemplifica en la seua persona la capacitat i el potencial de la Comunitat Valenciana per a generar talent científic.

Notícies relacionades

Tornar a notícies