• Inici
  • Notícies
  • Nou projecte europeu per a canviar la gestió dels boscos

Notícies

Nou projecte europeu per a canviar la gestió dels boscos

  • October 6, 2022

Un nou projecte Horitzó Europa reuneix les últimes tècniques d’investigació, dades, modelització i gestió forestal per a donar suport als boscos a Europa.

Díhuit organitzacions de tota Europa col·laboren en el projecte *CLIMB-*FOREST, que tindrà una duració de quatre anys i mig. En estreta col·laboració amb el sector forestal i els responsables polítics, *CLIMB-*FOREST té com a objectiu garantir que els boscos d’Europa siguen resilients al canvi climàtic i facen costat a les persones i la naturalesa

Com a soci de *CLIMB-*FOREST, *CEAM estudiarà la dinàmica del carboni del sòl i l’assignació de biomassa en resposta a diferents tractaments de gestió i condicions d’esdeveniments extrems en el WP2, i també treballarem amb les parts interessades per a analitzar diferents opcions de gestió, en resposta a diferents escenaris de gestió de WP5

Plantar arbres i restaurar boscos pot exercir un paper important en la mitigació de la crisi climàtica. En el marc del Pacte Verd Europeu, l’estratègia de biodiversitat de la UE per a 2030 es compromet a plantar almenys 3 mil milions d’arbres addicionals a la UE per a 2030.

CLIMB-FOREST utilitzarà les últimes investigacions i dades forestals per a crear noves eines, mapes interactius i orientació sobre millors pràctiques. A través de la col·laboració amb el sector forestal en entrevistes i visites forestals específiques, *CLIMB-*FOREST identificarà i donarà suport a enfocaments eficaços de planificació i gestió forestal, garantint que els boscos d’Europa siguen sòlids i facen costat tant a les persones com a la naturalesa.

Per a obtindre més informació, visite www.climbforest.eu i segueix @ClimbForest

Notícies relacionades

Tornar a notícies