Home

CEAM

Programes Inv.

Projectes

Servicis

Publicacions

Contacte

ACCESSOS I SITUACIÓ

 

PERFIL DE CONTRACTANT

 

OFERTES D'OCUPACIÓ

 

CEAM
EN ELS MITJANS

 

VENDA DE LLIBRES

 

AVÍS LEGAL

 

@CEAM

 

 

El Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani és un centre d’investigació, desenvolupament i innovació tecnològica per a la millora del medi ambient en l’àmbit mediterrani. >> Llegir més

 

ACTUALITAT

 

COL•LABORACIÓ AMB XILE

 El Ministeri d'Educació de Xile ha finançat un projecte de col•laboració i intercanvi entre el Departament d'Ecologia Aplicada de la Universitat Catòlica de Xile i el CEAM.

Visita del nou Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Francisco Javier Quesada, i del Sotssecretari de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Cclicmàtic i Desenvolupament Rural, Jose Moratal. 20-02-2018.

PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DEL PROJECTE SILCO “Potenciales hídricos, contenido en agua y clorofila en acículas y caracterización morfológica, foliar y de ramillos”.

El passat dia 20 de febrer es va realitzar la presentació dels resultats del projecte SILCO que s'ha desenvolupat durant l’any2017. Este projecte ha sigut finançat per la Conselleria de Medi Ambient, Administració Local i Ordenació del Territori (D.G. de Medi Ambient) de la Comunitat de Madrid a través de l'empresa mediambiental SILCO S.L. i ha participat el CEAM i l'empresa ECONEX. 

 El CEAM imparteix un seminari en el Ecological Science Frontier Forum de l'Acadèmia de Ciències de la Xina

 El Dr. Vicent Calatayud ha impartit un seminari sobre contaminació per ozó i vegetació al Mediterrani convidat per l'Acadèmia de Ciències de la Xina a Pequín. En ell es van donar a conèixer les línies d'investigació del CEAM a diversos investigadors xinesos.


Presentació del LIFE TECMINE en la IV Jornades de Mineria i Desenvolupament Sostenible de Villar del Arzobispo.

Primer any de resultats de l'experiment manipulatiu de precipitació en l'estació experimental de Teresa de Cofrents (projecte SURVIVE-2).

La temperatura del Mediterrani ha augmentat 1.27 graus de mitjana en els últims 35 anys, segons investigadors del CEAM.

INCENDIS A CALIFÒRNIA:  Intercanvi d'experiències entre el FOREST SERVICE (USDA) i el Programa d'Investigació Forestal del CEAM.

Visita d'Alumnes de Màster de la Universitat de València


 

© Fundación de la Comunitat Valenciana Centro de Estudios Ambientales del Mediterráneo - CEAM

Parque Tecnológico C/ Charles R. Darwin, 14 46980 - PATERNA - VALENCIA - ESPAÑA

www.ceam.es TEL.: +34 609 644 051 info@ceam.es