INICI

CEAM

INVESTIGACIÓ

PROJECTES

SERVICIS

PUBLICACIONS

CONTACTE

       

 

 

El portal de transparència de la Fundación CEAM és una eina per proporcionar i difondre de forma veraç la informació principal relacionada amb els serveis que presta i la seua gestió, garantint la transparència i el dret al lliure accés a la informació pública.

Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern (aquesta no té traducció al valencià en ser d'àmbit estatal)

Llei 2/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana

Els servicis de suport a la investigació de la Fundació CEAM (Administració i Informàtica) són els encarregats de generar tota la informació inclosa en CEAMoberta. Esta és actualitzada, com a mínim, amb una periodicitat mensual, ja que l'apartat de XIFRES així ho requerix. La resta d'apartats és actualitzat a mesura que alguna nova informació és generada.  

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ: 13 de març de 2023 

Part de la informació continguda en CEAMoberta, també es troba registrada en GVAoberta (Convenis, Contractes, ..). En estos casos, hem col·locat el logo i enllaç a GVAoberta.

 

 

 

 

© Fundación de la Comunitat Valenciana Centro de Estudios Ambientales del Mediterráneo - CEAM

Parque Tecnológico C/ Charles R. Darwin, 14 46980 - PATERNA - VALENCIA - ESPAÑA

www.ceam.es TEL.: +34 609 644 051 info@ceam.es

 

  

 

Home  |  Mapa Web  | Contacte  |  Protecció de dades Avís legal  |  Intraweb