Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

   

   

INICI

CEAM

INVESTIGACIÓ

PROJECTES

SERVICIS

PUBLICACIONS

CONTACTE

ÀREA DE QUÍMICA ATMOSFÈRICA


 

ÀREA

 

PERSONES

 

PUBLICACIONS

 

 

L'àrea de química atmosfèrica centra les seues activitats en l'estudi de processos de transformació química dels contaminants en l'atmosfera, tant d'origen biogènic com antropogènic, i els seus productes de degradació que poden causar greus efectes en la salut humana i en la vegetació, a més de contribuir a la generació de gasos d'efecte d'hivernacle o aerosols secundaris que poden tindre influència en el forçament radiatiu. Per a això disposa de EUPHORE (EUropean PHOto-Reactor) que és una de les majors cambres de simulació de processos químics atmosfèrics a Europa. Les seues característiques permeten la simulació de tals processos en condicions pròximes a la realitat, a causa de la seua gran grandària i a la utilització de llum natural, estant dotades d'una àmplia i destacada infraestructura analítica.

Els simuladors atmosfèrics EUPHORE estan disponibles per al seu ús per qualsevol grup d'investigació relacionat amb la contaminació atmosfèrica, així com per la indústria. 

Objectius:

Desenvolupar investigacions sobre processos químics atmosfèrics que afecten la qualitat de l'aire i  la salut mitjançant l'ús de les cambres de simulació atmosfèrica -EUPHORE-. Realització de mesures i observacions de contaminació atmosfèrica i qualitat de l'aire en diversos entorns per a conèixer l'estat de la qualitat de l'aire en aquests entorns i donar suport a les Administracions Públiques o sector empresarial, així com la millora de les capacitats i tècniques analítiques associades de les cambres de simulació EUPHORE per a escometre aquestes investigacions.

  

© Fundación de la Comunitat Valenciana Centro de Estudios Ambientales del Mediterráneo - CEAM

Parque Tecnológico C/ Charles R. Darwin, 14 46980 - PATERNA - VALENCIA - ESPAÑA

www.ceam.es TEL.: +34 609 644 051 info@ceam.es

 

  

 

Home  |  Mapa Web  | Contacte  |  Protecció de dades Avís legal  |  Intraweb